Disciplines

 

 

Elektrotechniek

 

Voor grote én kleine projecten verzorgen wij innovatieve en duurzame elektrotechnische installaties. Wij tekenen en ontwerpen, inspecteren, denken mee over de engineering én realiseren installaties.Onze mensen wisselen kennis en ervaring met elkaar uit en zorgen wij ervoor dat alle systemen perfect samenwerken in een overzichtelijk gebouwbeheersysteem.

 

 

Brandbeveiliging

 

Elk gebouw heeft andere beveiligingsbehoeftes en daarom leveren wij altijd maatwerk.Voor grote en kleine installaties is NG-WORK een fabrikant onafhankelijk installateur.Wij leveren en monteren systemen en installaties volgens de geldende voorschriften.

  • Brandmeld installaties
  • Sprinklermeld installaties
  • Aspiratie systemen
  • Nood verlichting

 

 

Data netwerken

 

Niet zomaar even een paar kabeltjes aan elkaar sluiten. Wij beginnen met het inventariseren van de behoeften.Waar rekening mee dient te worden gehouden en wat in de toekomst nodig zal zijn.Om een bandbreedte garantie af te kunnen geven dient een bekabelingssysteem goed ontworpen, geïnstalleerd en beheerd te worden.We zorgen voor het ontwerp en aanleg van (Gecertificeerde) datanetwerken, het in bedrijf stellen en het onderhouden daarvan.Ook glasvezel behoort tot de mogelijkheden.

 

 

Toegangscontrole

 

Toegangscontrole is bijna letterlijk het controleren en beheren van

de toegang tot uw pand of een specifiek gedeelte van uw pand.

In plaats van de oude slot- en sleutelmethode, wordt uw pand

nu elektronisch beveiligd via een toegangscontrolesysteem, met

speciale elektronische sleutels en lezers in plaats van de gewone

sloten en sleutels. U bepaalt wie, waar en wanneer iemand toegang heeft tot en binnen uw gebouw.

Wij beginnen met met waar rekening mee dient te worden gehouden en zullen vanuit daar inventariseren wat een passende oplossing voor uw situatie zal zijn.